Kloten
wimpel

The Valais mountains: So far yet so close!


At Baracca Zermatt situated in the town park of Kloten.

Phone: +41 43 810 18 18 • E-Mail:kloten@baracca-zermatt.ch

Baracca Zermatt

News (in German)

Raclette à discrétion from 30 September to 21 October

Raclette à discrétion from 30 September to 21 October

Enjoy a tasty raclette or one of our cheese fondues with a fine glass of Valais wine.

Raclette AOP exclusive at the Baracca Zermatt

Legend has it that the Valaisan winemaker who invented raclette was called Léon. He warmed up a piece of cheese on a cold day
over the open fire, instead of eating it raw. The original Valaisan dish was born, which has since then been widely used far beyond the borders of the
national borders caused a sensation. The cheese has been proven in Valais since the 4th century BC. During the Roman period, the alpine cheese was famous.
Between the 14th and 19th centuries, cheese was frequently used as a means of payment,
or as an export product. The cheese melting was already known in Valais in 1574.
The term raclette originates from the native French dialect (racler = scrape) and with it was officially introduced in 1874.
also called the cheese.

Valais Raclette AOP is still produced according to an old traditional recipe.

We serve you the spices of the Val de Bagnes and the traditional ones from Turtmann.

Please book early by phone (+41 43 810 18 18) or e-mail (kloten@baracca-zermatt.ch).

(Deutsch) Neu: Baracca Sonntagsbrunch von Juli bis September

(Deutsch) Neu: Baracca Sonntagsbrunch von Juli bis September

Sorry, this entry is only available in German. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Feiner Sonntagsbrunch für Gross und Klein! In der Baracca Zermatt im Stadtpark Kloten.

Geniessen Sie einen stressfreien Sonntag bei uns in der Baracca Kloten und besuchen Sie unseren Sommerbrunch.

Wir präsentieren Ihnen das Beste, was ein „Buurebuffet“ zu bieten hat:

  • Gemischter Brotkorb und Zopf, dazu feine Konfitüren, Honig und Nutella
  • Wechselnde Käsespezialitäten, Trockenfleisch und Würste aus den Walliser Regionen
  • Buntes, grosszügiges Blatt- und Gemüsesalatbuffet
  • Warmes Buffet mit Spiegeleier, Speck, Rösti, Würstli, Braten, Fleischkäse, Ghackets mit Hörnli, Älplermagronen, Gemüsevariationen, Kartoffelgratin
  • Gluschtiges Dessertbuffet mit Waffeln zum Selberbacken, Fruchtsalat, Wähen und Patisserie
  • Süessmoscht, Orangensaft, Kaffee, Milch, Tee, Ovo und Schoggi

Start Sonntagsbrunch: Sonntag, 2. Juli 2017

Erwachsene: 39.- / Kinder 7 bis 14 Jahre: 2.- / Jahr.

Bitte reservieren Sie frühzeitig per Telefon (+41 43 810 18 18) oder E-Mail (kloten@baracca-zermatt.ch).

(Deutsch) Hans-Peter Hussong exklusiv in der Baracca Zermatt

(Deutsch) Hans-Peter Hussong exklusiv in der Baracca Zermatt

Sorry, this entry is only available in German. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Am Dienstag, 6. Juni war Hans-Peter Hussong exklusiv in der Baracca Zermatt.

Nachfolgend ein paar Eindrücke des Abends.

Mehr

(Deutsch) Silvan Zurbriggen

(Deutsch) Silvan Zurbriggen

Sorry, this entry is only available in German. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Nicht nur Skiprofi, sondern auch Züchter der einzigartigen Walliser Rasse der Eringerkühe.
Wir freuen uns, mit Silvan Zurbriggen auch in diesem Sommer einen authentischen Walliser Fleischlieferanten gefunden zu haben, und sind stolz darauf, Ihnen dieses Fleisch servieren dürfen. Entdecken Sie mit uns diesen Sommer ein ganz neues Geschmackserlebnis.

(Deutsch) Sommerterrasse geöffnet

(Deutsch) Sommerterrasse geöffnet

Sorry, this entry is only available in German. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Die letzte Woche war ein guter Vorbote des Frühlings, der vor der Türe steht. Auch wir in der Baracca freuen uns auf die warmen Tage mit gemütlichen Stunden auf unserer Terrasse.

Darum haben wir ab heute (bei schönem Wetter) auch unsere Sommerterrasse geöffnet.

Damit Sie Ihr Fondue, Ihr Raclette oder ein anderes feines Menu im Sonnenschein geniessen können.

Wir freuen uns auf Ihren Besuch!
Ihr Team der Baracca Zermatt Kloten